Despre Ascensoare MCT

SC MCT SALIFT SRL este o societate cu capital privat, cu sediul in Targoviste infiintata in anul 2009 avand prinicipalul obiect de activitate proiectarea,montarea,modernizarea,repararea si intretinerea ascensoarelor (lifturilor) de persoane si de marfa.
Proiectam, montam ascensoare (lifturi) electrice si hidraulice de persoane si materiale cu sau fara camera masinii. Toate materialele sunt importate din Italia, sunt de cea mai buna calitate si respecta normele Europene in vigoare.
In cadrul societatii lucreaza specialisti cu o experienta de peste 20 de ani dobandita in Romania si in Italia. Obiectivul nostru este sa executam lucrari de cea mai buna calitate cu tehnologie de ultima ora. Orice client este unic pentru noi si fiecare proiect este special , flexibil dupa cerintele clientului si abordat cu maxima seriozitate.
Indiferent de destinatia cladirii: locuinta particulara, birouri, hoteluri, locatii publice, blocuri de locuinte, SC MCT SALIFT Targoviste va ofera ascensoare ( lifturi ) de foarte buna calitate care sa se potriveasca cerintelor de design si traficului din cladire.

Societatea este autorizata ISCIR si are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001/2008  pentru urmatoarele activitati: Proiectarea, asamblarea, montarea, punerea in functiune, inspectia finala, service ( intretinere ), reparatii si modernizari, inlocuiri : ascensoare electrice si hidraulice si platforme de ridicat/ transportat, inclusiv platforme ( rampe ), pentru persoane cu dizabilitati locomotorii. Importul si comercializarea de instalatii, componente si piese de schimb aferente ascensoarelor si platformelor de ridicat si transportat.

De asemenea este certificata  de SRAC CERT SRL pentru implementarea si mentinerea sistemului de asigurare a calitatii aprobat conform cerintelor Directivei Europene 95/16/EC (Anexa XIV, Modul D) si standardelor armonizate specifice.